Läs mer

Våra tjänster

Nybyggnad – Tillbyggnad

Vi bygger helt nya hus från grunden och renoverar befintliga. Vi arbetar med uppförande av färdiga projekt av större och mindre objekt, dvs. allt från flerfamiljsvillor till stugor och tillbyggnader av t.ex. garage.

Mark & anläggning

Tjänster


Vår affärsidé är att sälja anläggnings- och markarbeten av hög kvalité såsom asfaltering, grundläggning av byggnader, rörschakter, enskilda avlopp, markbyggnad, stenläggning och stenarbeten. Vi är diplomerade för anläggning av enskilda avlopp.

Köksrenovering

Tjänster


Köket är husets hjärta men det är med hjärnan ett nytt kök bör planeras. Vi hjälper dig från start till slut dvs. från planering, design till samordning, montage och slutarbeten. Vi kan även tillhandahålla speciallösningar dvs. snickerier med icke standardmått.

Måleriarbeten

Tjänster


Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Vi använder oss av olika målningstekniker och kan arbeta med specialmaterial som t.ex. epoxy eller lasering. Inom målerikategorin ingår även putsning och tapetsering.

Snickerier

Tjänster


Oavsätt om du behöver ett platsbyggt hyllsystem eller ett nytt kök, har vi idéerna och hantverket för att leverera den ultimata lösningen. Vi erbjuder våra kunder allt från trappor, skåpsnickerier till andra skräddarsydda lösningar i trä. Vi kan även designa och producera dina idéer – ingenting är omöjligt.

Betongarbeten

Tjänster


Allt inom betong – från formsättning till golvgjutning. Vi som arbetar med betongarbeten får ofta frågan om vad vi egentligen kan utföra. Svaret är i stort sett allt inom vårt område! På B&R&O Bygg och Renovering har vi kunskapen och möjligheten till att jobba med betong utifrån ett brett perspektiv.

Takarbeten

Tjänster


Vi är proffs på takarbeten och vi arbetar enligt Hus AMA:s riktlinjer, vilket garanterar ett väl utfört arbete med rätt material. Vår verksamhet riktar sig mest mot privatpersoner, villaägare, fritidshusägare och bostadsföreningar, men vi tar också uppdrag från kommuner och företag.

Våra

Samarbetspartners

Välkommen att ta kontakt med oss
för att inhämta en kostnadsfri offert eller ställa frågor om våra tjänster.