VAD KUNDER SÄGER?

Referenser

B&R&O BYGG och Renovering har utfört ett antal olika arbeten för mig och min familj. Dessa har varit mycket varierande. Sommarhuset med allt från rivning till uppbyggnaden. Markarbeten, renovering av grusgångar och uppfarter, putsning och målning av källarutrymmen, arbeten kring ventilation etc. Vi har varit mycket nöjda med samtliga arbeten och de har utförts inom förväntad tid.

Jurgen

Sundyberg

Vi använda B&R&O Bygg och Renovering för att renovera vår lägenhet i Täby. Jobbet innehöll bl a totalrenovering av kök och badrum. Vi hade en bra kontakt för att planera jobbet tillsammans och vi är mycket nöjda med hur det utfördes. Det blev klart i planerad tid och kvaliteten på utförda jobba blev mycket hög. När det uppkom frågor så blev vi alltid kontaktade så vi hade möjlighet att påverka.

Ulf

Täby

Vi tog hjälp av B&R&O Bygg och Renovering när vi skulle bygga ut och renovera vår villa under sommaren 2013. Från första till sista mötet kände vi att företaget gav intryck av seriositet och en genuin vilja att finna bra lösningar. Med ett team av kunniga och flexibla medarbetare har de hjälpt oss att skapa vårt drömhus! De har varit mycket bra att ha att göra med och vi vill gärna rekommendera dem.

Mikael

Danderyd

Så nu - äntligen färdigt!! Vi är mycket nöjda med resultatet och med ert arbete! Ni har varit mycket proffsiga och service minded - håller vad ni lovar. Mycket bra! "B&R&O Bygg och Renovering har varit mycket trevliga, kunniga, pålitliga och tjänstevilliga under hela vårt källarrenoveringsprojekt och vi är mycket nöjda med resultatet!

Peter

Tumba

Underarbetet var av hög klass och småsaker utfördes utan att jag behövde tänka på det själv. Garaget målades vitt och då tvättades mina gamla utelampor för att de inte skulle se grå ut mot det vita underlaget. Det är småsaker som jag uppskattar. En murken planka byttes ut på garaget och det syns inte ens att det är ”lappat och lagat”.

Martin och Maria

Vaxholm

Vi har anlitat B&R&O Bygg och Renovering i samband med byte av altanfönster i vår villa. Arbetet utfördes proffsigt. En trevlig inställning, tider som passas och hålls samt proffsigt utförande gör att vi med 100 % tillförsikt kan rekommendera detta företag för andra husägare. Stort tack för ett bra jobb!

Lisa och Jon

Sundyberg

senaste

Referenser

Jag kan ge mina rekomendationer till att anlita B&R&O Bygg och Renovering för denna typ av arbeten.

Jane Bergmans