Företagspresentation

Om oss

B&R&O Bygg och Renovering är ett företag med lång byggtradition

Företaget har inlett en satsning som innebär att organisationen har förstärkts på flera plan och vi har idag ett 10-tal medarbetare. De flesta har en lång och gedigen erfarenhet, men vi ser hela tiden till att blanda upp detta med lärlingar och nyblivna yrkesarbetare. Detta skapar en mycket dynamisk konstellation som visar en stor hunger och skaparglädje.

Vi utför allt ifrån totalentreprenader till mindre servicejobb hos dig som är en privat kund. Vill du som ägare till en villa slippa hantera många olika hantverkare kan vi hjälpa dig med samordningen och ta hand om hela projektet från första idé till fullt färdig renovering,
om- & tillbyggnad eller kanske nybyggd villa.

Vi har ett helhetsansvar för våra byggprojekt oavsett om det är mindre renoveringar eller en nybyggnation och totalentreprenad. Vi har givetvis en allriskförsäkring via Trygg Hansa, men det viktigaste är att vi arbetar enligt föreskrivna metoder och regler samt jobbar med stor omtänksamhet. Vårt ansvar omfattar inte bara dig som kund, utan även våra medarbetare och samarbetspartners, vår omgivning och den naturliga miljön.

Entreprenader

Vilken typ av entrepenad du än väljer hjälper vi dig med hela projektet från förslag, projektering och bygglovsansökan, till inköp, samordning av projektet samt arbete och arbetsledning på byggplatsen. Du får tryggheten med en garanti, tydliga fakturor från ett ställe och en och samma kontaktperson som ansvarar för hela projektet.

Vårt motto är att göra det vi har lovat, till det pris och på den tid som vi kommit överens om!


Våra

Samarbetspartners

Välkommen att ta kontakt med oss
för att inhämta en kostnadsfri offert eller ställa frågor om våra tjänster.